SISTE NYTT


 

Det er nå åpnet for påmelding til laginndeling for neste sesong. Her kan alle utøvere født i 2010 og tidligere, og som ønsker å gå på cheerleading neste sesong melde seg på. Du trenger ingen erfaring for å bli med. Vi gleder oss masse til å se dere, og ser frem til en gøy og innholdsrik sesong med nye og gamle utøvere....

Haugesund Turnforening starter opp med treninger for barn og unge onsdag 20. januar. Vi har ledige plasser på de ulike lagene, så kontakt oss gjerne om du ønsker prøvetime. Vi ønsker nye og gamle utøvere velkommen tilbake til trening!

Gratulerer så mye til våre to GS'er som fikk representere West Coast Insanity i NAIF sin digitale konkurranse, Virtual Stunt Battle 2020. Vi stilte i to kategorier, hvor vi fikk pallplass i begge. I junior all girl GS level fikk vi en fin 2. plass med 192,5 poeng, og i junior all girl GS level 3 fikk en super 1....

I helgen hadde vi WCI Battle 2020, en intern gruppekonkurranse for våre juniorlag. Vinnerne i hvert level fikk senere representere West Coast Insanity i NAIF sin digitale konkurranse. Vi er stolte av alle som deltok, dere gjorde en super jobb!

LEDIG PLASS

17.08.2020

Oppstartsuken og treninger er i full gang i Haugesund Turnforening. Vi har fortsatt ledig plass på mini Sparkle (2-3. klasse), pewee White (4-5. klasse) og junior Blue (6 klasse.+).